Vores mission

Vi sikrer lederskab for grønne virksomheder i vækst.

Hvad er jeres grønne ambitioner? At vise en bæredygtig virksomhed, være en attraktiv leverandør eller være frontløber med grøn innovation? Vælg dit mål og lad os bidrage til at realisere det.

Vi har stor erfaring fra mange B2B virksomheder i energi og cleantech.

Vindkraft eller vandrensning, biogas eller biofiltre, folieaffald eller fuelcells. Teknologien skal udtrykkes i klare fordele, forenkles, forstærkes og formidles.

Vi er et specialiseret B2B bureau med stor passion for grønne løsninger, bygger på stærke netværk og freelance partnerere og gerne hjælper kunder videre ud i verden.

Drivkraften er en stærk tro på, at dansk knowhow og kvalitet kan gøre verden bedre for os alle.

Sådan arbejder vi

Vi vil være de bedste i DK til at kommunikere grønt

Vi vil være de bedste i Danmark til at kommunikere og fremme grøn teknologi. Derfor anstrenger vi os for at forstå marked og kunder og skabe et godt match til din teknologi eller løsning.

Med et stærkt netværk af freelancere, som er specialister på deres felt, leverer vi strategi, sælgende marketing og stærk salgsstøtte.

NYT: Vi er netop kåret af mediet Scandinavia Business News som Best green B2B agency 2021.

 

teamet bag

Jens Gert Eibye Sørensen​

commercial director, cand.merc. Ejer og leder Faze2 Green Marketing. Erfaren leder fra salg/marketing/eksport. Bruges som specialist i firmaer og i undervisning med fokus på bæredygtig markedsføring. Teamet bag er free-lance specialister på hver sit felt:Design og grafik, digital markedsføring, telemarketing og databaser, internationale analyser, funding med projektmidler eller investorer, ledelsesudvikling samt leverandører af bæredygtige kampagnematerialer.

KOntakt

Sådan får du fat på os:

Adresse

Søren Frichsvej 38K
8380 Åbyhøj

Telefon

M: + (45) 61505150

Email

jgs@faze2.dk

Links til free-lance partnere:

https://purelines.dk

https://www.fgt.dk

https://attention8.dk

http://www.global-house.dk

https://www.lendino.dk/businesses