Marts 2024
Studerende i bæredygtig virksomhed bruger vores artikel om “green marketing and sustainable business” i undervisningen. Erhvervsakademiet Dania er kendt for at være på forkant med fremsynet uddannelse. Dejligt at vi kan bidrage med viden og erfaring til de studerende. Se artiklen her https://lnkd.in/eKNBwy6M

August 2023
Industrien møder nye krav fra EU’ Taxonomi – særligt Scope3 – om reduceret klimabelastning i værdikæden. Læs min kommentar på linket nedenfor.

I Faze2 Green Marketing arbejder vi med grønne B2B virksomheder for at styrke deres konkurrencekraft med innovative indsatser. Ræk ud til os og få gavn af vores store erfaring med bæredygtig virksomhed.

https://www.linkedin.com/posts/jensgert_sandheden-bag-sk%C3%A5ltalerne-halvdelen-af-de-activity-7091012118920994816-q_qr?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

April 2023

Års erfaring med green marketing og en solid, teoretisk ballast var grunden til vores award i 2022. Prisen blev givet af et engelsk medie med 85.000 læsere og jeg blev opfordret til at skrive en kort artikel om hvordan Green Marketing kan forbedre konkurrenceevnen.  Inden publicering bad jeg en US forsker, Valerie Vaccaro gennemse min artikel, da hun var stor inspiration med sin artikel “B2B Green Marketing and Innovation Theory for Competitive Advantage”. Hun beskrev den som “excellent” og jeg håber også, at mine læsere bliver inspireret. Se link her:

https://www.corporatevision-news.com/sustainable-business-and-green-marketing-a-direct-link/

Marts 2023

Undgå greenwashing – træd varsomt med omtanke.

Se mit opslag med inspiration fra bl.a. Ombudsmanden, Lykketoft og garvede folk fra branchen. Se mit opslag på dette link:

https://www.linkedin.com/posts/jensgert_selskaber-holder-igen-med-gr%C3%B8n-markedsf%C3%B8ring-activity-7037021895547871234-Jedn?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

November 2022

Best Green Marketing Agency – 2022 Denmark.

Er stolt og glad over at vi igen fik en ny award. Denne gang fra et engelsk online forlag med 82.000 læsere.

August 2022

Drømmer du om at din virksomhed er helt i front i jeres branche? Vi arbejder med en række nøglefaktorer strategisk og praktisk og bringer vore kunder tæt på målet. Her er den enkle opskrift – brug os til at komme videre…

Læs opslaget her ->

Juni 2022

Alle råber på mere grøn strøm og solceller er yderst relevant. Med rette strategi kan det gøres mere bæredygtig end de fleste tror. Læs opslag fra Faze2 Green Marketing  på Linkedin og følg med i debatten her ->

Marts 2022

Så er jeg blevet beskikket som censor på Universiterne for endnu 4 år. Dejligt at være med til at uddanne nye kandidater og bachelorer. Og samtidig blive opdateret om nye metoder og modeller. Ren win/win for alle parter.

September 2021
Godt nyt – beskikket som censor ved ny uddannelse i grøn omstilling.

Interesse for at dygtiggøre sig til virksomhed i den grønne omstilling har aldrig været større. Derfor er der i 2021 oprettet nye hold i diplomuddannelser til bæredygtig virksomhed – rettet mod travle erhvervsledere, der bruger deres fritid på at studere. Her er jeg så censor på deres afgangprojekt.

Mine mange års erfaring med green marketing samt censor ved højere uddannelser kommer den nye uddannelse til gavn. Og den viden og erfaring jeg henter ved at læse og eksaminere afgangsprojekter bidrager til min egen vidensbase. Og skaber merværdi for vore kunder.

August 2021
Vi modtog en pris fra et forlag, der leverer nyheder om virksomheder og markeder til 100.000 modtagere af deres nyhedsbreve. Er ydmyg og stolt men også tilfreds med en anerkendelse for mange års indsats for bæredygtige virksomheder i grøn energi og cleantech.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.