Marts 2023

Undgå greenwashing – træd varsomt med omtanke. 

Se mit opslag med inspiration fra bl.a. Ombudsmanden, Lykketoft og garvede folk fra branchen. Se mit opslag på dette link:

https://www.linkedin.com/posts/jensgert_selskaber-holder-igen-med-gr%C3%B8n-markedsf%C3%B8ring-activity-7037021895547871234-Jedn?utm_source=share&utm_medium=member_desktopNovember 2022

Best Green Marketing Agency – 2022 Denmark

Er stolt og glad over at vi igen fik en ny award. Denne gang fra et engelsk online forlag med 82.000 læsere.  

 

August 2022

Drømmer du om at din virksomhed er helt i front i jeres branche? Vi arbejder med en række nøglefaktorer strategisk og praktisk og bringer vore kunder tæt på målet. Her er den enkle opskrift – brug os til at komme videre…  

Læs opslaget her ->

Juni 2022

Alle råber på mere grøn strøm og solceller er yderst relevant. Med rette strategi kan det gøres mere bæredygtig end de fleste tror. Læs opslag fra Faze2 Green Marketing  på Linkedin og følg med i debatten her ->

Marts 2022

Så er jeg blevet beskikket som censor på Universiterne for endnu 4 år. Dejligt at være med til at uddanne nye kandidater og bachelorer. Og samtidig blive opdateret om nye metoder og modeller. Ren win/win for alle parter.

September 2021
Godt nyt – beskikket som censor ved ny uddannelse i grøn omstilling.

Interesse for at dygtiggøre sig til virksomhed i den grønne omstilling har aldrig været større. Derfor er der i 2021 oprettet nye hold i diplomuddannelser til bæredygtig virksomhed – rettet mod travle erhvervsledere, der bruger deres fritid på at studere. Her er jeg så censor på deres afgangprojekt.

Mine mange års erfaring med green marketing samt censor ved højere uddannelser kommer den nye uddannelse til gavn. Og den viden og erfaring jeg henter ved at læse og eksaminere afgangsprojekter bidrager til min egen vidensbase. Og skaber merværdi for vore kunder.

August 2021
Vi modtog en pris fra et forlag, der leverer nyheder om virksomheder og markeder til 100.000 modtagere af deres nyhedsbreve. Er ydmyg og stolt men også tilfreds med en anerkendelse for mange års indsats for bæredygtige virksomheder i grøn energi og cleantech.