Skip to content

Cleantech forskerpark

KundeIncuba A/S - ny energi/cleantech forskerpark i Navitas

OpgaveSkabe kendskab og interesse for Danmarks nye, grønne forskerpark og få dialog med potentielle lejere

LeveranceKampagnepakke

Kampagnepakken indeholdte corporate design, budskaber om innovation og grøn teknologi, profilbrochure, database, direct mails, kampagnewebsite, telemarketing, PR og events.

Briefing

Incuba A/S er et selskab, der driver forskerparker i Aarhus og var i partnerskab med Universitetet og Maskinmesterskolen klar med 10.000 M2 lokaler i det nye epicenter for energi, Navitas ved havnen i Aarhus. De havde behov for at skabe kendskab og dialog med potentielle lejere mere end 1 år før åbningen for at tiltrække iværksættere til miljøet.
Faze2 Green Marketing i samarbejde med Purelines Design og FGT telemarketing fik opgaven med at omsætte viden i forskermiljøet og iværksættere til stærke budskaber og markedsmuligheder for koncerner og techvirksomheder i den grønne sektor.

Vi designede et hightech brand omkring det nye sted med visuelle elementer, der italesatte de mange vækstmuligheder i energi og cleantech. Et vigtigt led i kampagnen var at bygge på netværk samt opbygning af en database til fremtidig dialog med evt lejere.
 
Ledelsen var meget tilfreds med vore løsninger og havde mange kontakter frem mod åbningen året efter. 2 år efter åbningen var der 60-70% booket og siden fuldt udlejet

Ligende projekter