Vores mission

Vi værdisikrer grønne virksomheder i vækst.

Fra bæredygtige brands via involverende marketing til definitiv disruption. Vælg selv dit ambitionsniveau og lad os realisere det.
 
Vi har stor erfaring fra kommunikation og kampagner i mange B2B virksomheder i energi og cleantech og et solidt fundament at bygge løsninger på. Vindmøller eller vandrensning, biogas eller biofiltre, folieaffald eller fuelcells. Teknologien skal omsættes til forstålige fordele og bringes i spil, formidles og forklares. Klimaaftryk og miljø er målet – teknologien er midlet.
 
Vi er et specialiseret B2B bureau med stor passion for grønne løsninger, bygger på netværk og tætte partnerskaber og gerne hjælper kunder videre ud i verden.
 
Drivkraften er en stærk tro på, at dansk knowhow og kvalitet kan gøre verden bedre for os alle.

Sådan arbejder vi

Vi vil være de bedste i DK til at kommunikere grønt

Vi vil være de bedste i Danmark til at kommunikere og fremme grøn teknologi. Derfor gør vi meget for at forstå markedet og kunderne og skabe et godt match til din teknologi eller løsning. Med et stærkt netværk af freelancere, som er specialister på deres felt, leverer vi sælgende marketing og stærk salgsstøtte.

teamet bag

 

Jens Gert Eibye Sørensen​

commercial director, cand.merc.
Ejer og leder Faze2 Green Marketing
 
Erfaren leder fra salg/marketing/eksport. Bruges som specialist i firmaer og i undervisning med fokus på bæredygtig markedsføring.
 
Teamet bag er free-lance specialister på hver sit felt:
Design og grafik, digital markedsføring, telemarketing og databaser, internationale analyser, ledelsesudvikling samt leverandører af bæredygtige kampagnematerialer.

 

KOntakt

Sådan får du fat på os:

Adresse

Søren Frichsvej 38K
8380 Åbyhøj

Telefon

Email